40 migrants moren en un naufragi prop de la costa del sud d’Itàlia

El motiu de l'enfonsament de l’embarcació amb 250 persones hauria estat les males condicions de la mar, per les quals el vaixell va acabar partit en dos

Vaixell Clara Campoamor de Salvament Marítim
Vaixell Clara Campoamor de Salvament Marítim.

40 persones han mort, com a mínim, pel naufragi d’una embarcació amb 250 migrants prop de Calàbria, regió del sud d’Itàlia. Han trobat desenes de cossos sense vida a les platges de Steccato di Cutro (província de Crotone), entre els quals s’ha detectat un nounat, mentre que uns altres han estat vists en la mar, segons han confirmat mitjans de comunicació italians.

L’embarcació estava completament sobrecarregada, segons l’autoritat portuària i la Guàrdia di Finança. El motiu del naufragi hauria estat les males condicions de la mar, per les quals el vaixell va acabar partit en dos.

L’embarcació va sortir de Turquia i va xocar contra unes roques, però els migrants no van poder demanar ajuda, ha informat ‘Il Corriere della Sera’. Els serveis de salvament continuen buscant a supervivents. Les primeres recerques apunten que els migrants procedien, en principi, de l’Iran, el Pakistan i l’Afganistan.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari