Jaume Collboni i Ernest Maragall acusen a Xavier Trias “d’amagar” les sigles de Junts mentre Laura Borràs és jutjada

L'alcaldable de la formació postconvergent a Barcelona va expressar a una entrevista a Cadena Cope que “molta gent pensa que puc ser útil” perquè el partit “tingui una posició més tranquil·la, més centrada i més transversal”

Jaume Collboni, alcaldable del PSC a Barcelona
Jaume Collboni, alcaldable del PSC a Barcelona.

La guerra electoral d’Ada Colau i Xavier Trias, que es presenten com a antagonistes, ha deixat a Jaume Collboni i Ernest Maragall en una situació difícil que tracten de revertir. Els candidats del PSC i ERC volen continuar en la carrera electoral i estan posant el focus en assenyalar les contradiccions que assumeix Trias, segons ells, en presentar-se com a alcaldable de Junts i a criticar el model de ciutat dels comuns.

Collboni i Maragall han assenyalat al dirigent postconvergent per “amagar” les sigles de Junts mentre la presidenta del partit, Laura Borràs, s’enfronta al judici en el qual se l’acusa de prevaricació i falsedat documental durant l’etapa en la qual va liderar la Institució de les Lletres Catalanes.

Trias ha evitat que se l’identifiqui amb el sector de Junts vinculat a Borràs. No es va manifestar en contra de la cimera hispanofrancesa del 19 de gener ni va formar part de la comitiva que va fer costat a la presidenta del partit durant la primera jornada del judici al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. “Molta gent pensa que puc ser útil perquè Junts tingui una posició més tranquil·la, més centrada i més transversal”, ha expressat Trias a una entrevista a Cadena Cope.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari