El Govern de Sánchez destinarà 2.520 milions en beques per a estudiants, la partida més gran de la història

Pedro Sánchez: “Respecte al PP són 1.000 milions d'euros més, un 70% més de recursos”

La portaveu del Govern espanyol, María Jesús Montero; el president d'Espanya, Pedro Sánchez, i el primer ministre de Portugal, António Costa (PSOE)
La portaveu del Govern espanyol, María Jesús Montero; el president d'Espanya, Pedro Sánchez, i el primer ministre de Portugal, António Costa (PSOE).

El Consell de Ministres aprovarà el dimarts 21 de febrer la major partida de beques de la història de la democràcia: 2.500 milions d’euros. El ministeri d’Educació, dirigit per l’aragonesa Pilar Alegría, secundarà així les trajectòries educatives de “un milió d’estudiants”. “2.520 milions d’euros, la major partida de beques de la història, és un 20% més de pressupost en beques que l’any passat. I respecte al PP són 1.000 milions d’euros més, un 70% més de recursos”, ha incidit.

El president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ho ha anunciat a la presentació de Lola Ranera com a alcaldable dels socialistes a Saragossa. “El dimarts aprovarem la partida més gran de la història de la democràcia en polítiques de beques: 2.500 milions d’euros, que beneficiaran a un milió de joves estudiants”, ha afirmat entre aplaudiments i crits de “Bravo!” del públic.

“Per a qui ho necessita, no les beques per a rics que fan en altres governs autonòmics”, ha assegurat, fent referència a les impulsades per Isabel Díaz Ayuso. També ha anunciat que habilitaran una partida de 200 milions d’euros per a una “ajuda especial per als estudiants que amb alguna mena de discapacitat”. “Volem un sistema educatiu molt més inclusiu, que és el que es mereixen els nostres joves”, ha destacat Sánchez.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari