Colau declararà el març com a imputada per presumptes coaccions a un fons d’inversió

La querella de Vauras pel cas del Bloc Llavors es dirigeix també contra els regidors Lucía Martín i Marc Serra

Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat aquest dimarts que haurà de declarar el pròxim 13 de març com a imputada per la presumpta comissió dels delictes de coaccions, malversació i prevaricació, arran de la querella presentada contra ella pel fons d’inversió Vauras.

Es tracta de la causa del Bloc Llavors, reoberta per l’Audiència de Barcelona l’abril del 2022 després que el jutge no l’admetés inicialment a tràmit el novembre del 2020, adduint aleshores que Vauras havia atribuït delictes a responsables municipals “sense rigor ni precisió”.

La querella té el seu origen en la sanció que l’ajuntament va imposar a Vauras per no haver ofert reallotjament a famílies vulnerables residents al Bloc Llavors, de la seva propietat, que van ser desnonades.

Colau, que ja va declarar fa un any en seu judicial pel cas de les subvencions concedides pel consistori a entitats afins a BComú, compareixerà en aquest cas després que els seus regidors Lucía Martín i Marc Serra, citats pel dia 10. La querella també es dirigeix contra una funcionària municipal.

(Visited 105 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari