Junts anuncia una esmena a la totalitat contra els pressupostos del govern

Batet presenta la decisió com un retret a Aragonès, acusant-lo d'incomplir els acords de la investidura

Albert Batet

Junts per Catalunya ha anunciat aquest dimarts que registrarà al Parlament de Catalunya una esmena a la totalitat contra els pressupostos de la Generalitat del 2023, que el govern de Pere Aragonès ha pactat aprovar amb En Comú Podem i el PSC.

Albert Batet, el president del grup parlamentari de Junts, ha presentat aquesta decisió com “una esmena a la totalitat al president Pere Aragonès”, afegint que la motiven “la seva deriva” i el fet que “ha incomplert tots els acords de la seva investidura”.

Batet ha criticat que “no són uns bons comptes” perquè “no responen a les necessitats actuals del país”, i ha afirmat l’existència d’un “tripartit autonomista” encapçalat pel president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

L’executiva de Junts ha adoptat per unanimitat la decisió de presentar una esmena a la totalitat dels pressupostos, després que ERC hagi demanat els darrers dies al seu exsoci de govern que no ho fes, ja amb l’aprovació dels comptes assegurada gràcies al pacte amb el PSC.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari