Vilagrà qualifica de “barroer, indecent i fora de lloc” el cas del policia infiltrat

Afirma que "el cas alimenta la idea que les dones som víctimes  de situacions que passen tots els límits"

  La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, qualifica de “barroer, indecent i fora de lloc” el cas del policia nacional que es va infiltrar en moviments independentistes i va mantenir relacions afectives i sexuals amb diferents dones d’aquests col·lectius. Per a la consellera Vilagrà “el cas alimenta la idea que les dones som víctimes  de situacions que passen tots els límits”.

  Per altra banda, Laura Vilagrà, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha afirmat que “l’objectiu de la independència segueix vigent després de l’acord pressupostari amb el PSC”. En aquest context, la titular de la Presidència ha assegurat que: “Lliçons del procés negociador amb el PSC? No trigar tant a arribar acords, fer-ho amb més agilitat”, i que “ara toca mirar endavant”.

  La consellera Vilagrà també ha assegurat que “la reforma del Codi Penal no s’ha fet perquè el president Puigdemont sigui entregat a Espanya”. Per a Vilagrà “això ha quedat enrere com a retòrica”.

  (Visited 64 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari