La Fiscalia demana mantenir la presó preventiva per a Alves

Considera que les mesures cautelars proposades per la defensa del brasiler no mitiguen el risc de fugida

L'exjugador del FC Barcelona Dani Alves
L'exjugador del FC Barcelona Dani Alves.

La Fiscalia demana que Dani Alves continuï en presó preventiva per agressió sexual. D’aquesta manera, s’oposa al recurs del futbolista en què demanava la llibertat provisional. El jugador de futbol està empresonat des del 20 de gener per una presumpta violació a una jove el 30 de desembre passat en una discoteca de Barcelona.

La seva defensa va presentar la setmana passada un recurs demanant la llibertat amb mesures cautelars per convèncer l’Audiència de Barcelona que no existeix el risc de fugida, com una fiança, la retirada del passaport, la compareixença periòdica al jutjat o la col·locació d’una polsera telemàtica per controlar els seus moviments, tot i que això últim és poc habitual en investigats en llibertat provisional.

Ara el ministeri públic referma la seva petició de mantenir el brasiler empresonat. Segons l’escrit, continuen presents els motius de la presó: indicis racionals de criminalitat i risc de fugida, sense que les mesures cautelars que proposava la defensa mitiguin aquests motius.

Altres arguments que al·lega la defensa de l’exjugador del Barça és que té una casa en propietat a Esplugues de Llobregat, que ha perdut molts patrocinadors i que ja va ser acomiadat del Pumas mexicà. Per tant, el risc de fugida hauria disminuït.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides