Saül Gordillo admet davant del jutge tocaments “consentits”

L'exdirector de Catalunya Ràdio assegura que el vídeo de l'Apolo deixa clar que no va fer res il·legal

Saül Gordillo
Saül Gordillo

L’exdirector de l’Agència Catalana de Notícies, Catalunya Ràdio i el Principal, Saül Gordillo, ha assegurat al jutjat que l’investiga per agressió sexual que els tocaments van ser “consentits” i que les imatges de les càmeres de seguretat de la discoteca Apolo de Barcelona deixen clar que ell no va fer res d’il·legal amb la periodista que el va denunciar per tocaments no consentits. Demanarà que s’arxivi la causa.

La noia, per la seva banda, ha ratificat la versió inicial, i ha afirmat que no va consentir els tocaments que li va fer durant la festa posterior al sopar de Nadal de l’empresa, l’1 de desembre del 2022.

Tal com va avançar el diari Ara, la noia va denunciar als Mossos que Gordillo se li havia acostat quan era a la barra i li havia posat la mà per dins dels pantalons. Durant la primera declaració davant la policia catalana, el periodista va negar-ho.

En aquest cas, les càmeres de seguretat de l’interior del local seran un factor clau, ja que els tocaments s’haurien fet dins.

Gordillo també té una segona denúncia per una altra presumpta agressió sexual a una altra treballadora del Principal que hauria passat aquella mateixa nit. Poc després que es fessin públiques les dues denúncies, a Gordillo se’l va destituir com a director del mitjà.

(Visited 160 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari