ERC acusa el PSC de “dilatar” l’acord de pressupostos i “buscar excuses”

Vilalta afirma que "ara l'excusa grossa" per no arribar a un pacte "és la B-40 o Ronda Nord"

    La secretària general adjunta d'ERC i portaveu del partit, Marta Vilalta

    Foto: @Esquerra_ERC

    La secretària general adjunta d’ERC i portaveu del partit, Marta Vilalta, ha responsabilitzat el PSC de l’allargament de la negociació sobre els pressupostos i l’ha acusat d’estar “buscant excuses per dilatar aquest acord per motius partidistes”. En una roda de premsa, Vilalta ha criticat els socialistes per supeditar els comptes “a una carretera”, en referència al projecte de la Ronda Nord al Vallès.

    “Quan no és una cosa és una altra i ara l’excusa grossa és la B-40 o Ronda Nord”, ha assenyalat la portaveu republicana, que ha acusat el PSC de “dilatar de forma innecessària uns recursos que són necessaris per a la gent” en no arribar a un acord definitiu sobre els comptes. “Quan hi ha voluntat política es busquen solucions i s’arriba a acords; quan no hi és només es busquen excuses“, ha manifestat Vilalta.

    La portaveu d’ERC ha considerat que els socialistes “interposen uns interessos no sabem al servei de qui” i ha afirmat que seria “irresponsable” bloquejar els pressupostos ja que permetran destinar més recursos a la sanitat i, en concret, a l’atenció primària, a la lluita contra la violència masclista i a l’atenció a la dependència, entre d’altres.

    (Visited 33 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari