Boye treballa “en un pla pel retorn aviat” de Puigdemont, Comín i Ponsatí

L'advocat afirma que a partir de la sentència de la immunitat es podrà fixar la data del retorn el 2023

Comín, Ponsatí i Puigdemont
Comín, Ponsatí i Puigdemont

L’advocat Gonzalo Boye, que porta les defenses de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i dels exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí afirma que “treballo en un pla per al retorn aviat dels tres”. Boye ha afegit que “a partir de la sentència de la immunitat es podrà fixar la data del retorn en aquest 2023”.

Gonzalo Boye també ha declarat que “el govern espanyol ha de tractar de fer política i no dret, perquè d’això no en sap. El que diu la Generalitat tampoc se sosté. Puigdemont no l’extradiran i dir el contrari són focs d’artifici”. En aquest sentit, i que sobre la petició de la Fiscalia de penes més dures per a Puigdemont, Ponsatí i Comín, l’advocat assegura que “l’escrit dels fiscals del Suprem és més polític que jurídic”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.