Feijóo margina el PP català

Els canvis al PP que van provocar l’arribada d’Alberto Núñez Feijóo al lideratge van fer que les cares visibles del partit fossin gairebé totes noves. Així, en els darrers mesos, el PP s’ha dedicat a potenciar aquests nous noms amb la intenció de fer familiars els seus portaveus i els escuders de Feijóo. Però aquesta situació ha tingut un efecte col·lateral no desitjat al PP de Catalunya.

Els catalans han quedat completament esborrats de la cúpula. Gairebé mai un membre del PPC és qui dona els missatges o les rèpliques del partit que apareixen als informatius i als diaris. I això és un problema per als populars catalans.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.