Marc Castells, alcaldable amb la marca Junts per Igualada

S’aparta del PDECat després d’anar de número 3 al Parlament, i s’apropa a Junts per Catalunya

Marc Castells

Marc Castells ha confirmat aquest dimecres que es tornarà a presentar com a candidat a l’alcaldia d’Igualada sota la marca Junts per Igualada. Castells ha deixat clar que en aquests moments “només” milita aquí, però ha avançat que té “molt bona relació” amb Junts per Catalunya i es mostra “optimista” en què els espais polítics vinculats a Junts “se sumin al projecte”. De fet, Castells obrirà el consell nacional que Junts celebrarà aquest dissabte a Igualada.

Castells, que és alcalde de la capital de l’Anoia des del 2011, va anar com a número 3 a la llista del PDECat a les eleccions del Parlament del 14 de febrer de 2021 però ha explicat que ja no milita en aquest partit.

Castells ha explicat que la seva intenció és la de “sumar gent d’altres espais que tinguin un únic objectiu: estimar Igualada”.

També ha assegurat que se sent “còmode” i proper a la plataforma Impulsem el Penedès -formada per alcaldables que provenen de l’òrbita postconvergent-, que ja ha signat un preacord amb Junts per fer una coalició de cara a les municipals.

També ha agraït “el gir” que ha fet Junts en alguns temes com ara el model educatiu o les okupacions problemàtiques i ha dit que se sent “molt representat” amb el que fa Xavier Trias a Barcelona.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari