Per què una estrella del procés és enemiga acèrrima de Pablo Iglesias?

La monja Lucía Caram, que va donar-se a conèixer durant els anys d’auge del procés i va declarar-se políticament enamorada de l’expresident de la Generalitat Artur Mas, ha tornat a manifestar el seu profund desacord amb l’exsecretari general de Podem, Pablo Iglesias, qui s’ha convertit en un habitual protagonista de les seves crítiques. En una recent entrevista a La Razón, Sor Lucía Caram ha tractat Iglesias de dictador i ha afirmat que és “el masclista més gran que hi ha a Espanya”.

La religiosa ha considerat que la formació morada “ha estafat a la gent i ara el que fa és vendre i imposar una ideologia”. “Si pensem diferent, ja som feixistes”, ha criticat Sor Lucía Caram, que ha afegit: “Això s’ha convertit en una dictadura i una tirania fortíssima. El màxim exponent d’aquesta dictadura és Pablo Iglesias, que és el masclista més gran que hi ha a Espanya i es pensa que salvarà les dones“.

La monja d’origen argentí ha assegurat que l’ex de Podem “es creu Déu” i “intenta reemplaçar-lo”, i ha augurat que “li passarà el mateix que a Ciutadans: desapareixeran del tauler per creure’s omnipotents”. Dies abans d’aquesta entrevista, en una entrevista a Cuatro, Caram va referir-se també a Iglesias, i va criticar-lo pel seu discurs contra els rics: “A mi no em serveix el discurs del senyor Pablo Iglesias. Quan parles que els rics ‘no sé què’… Però si ets milionari! Ara de què parles? Incoherent!”, va etzibar.

Malgrat ser una ferma defensora de l’autodeterminació, la religiosa ha expressat el seu malestar amb la situació política actual i ha renegat de l’etiqueta d’independentista, assegurant que “el que més em defineix és que sóc una monja collonera”. “La monja ‘indepe’ mai ha estat ‘indepe’ o no ‘indepe’. Sempre he dit que en democràcia votar és normal i que el que hem d’intentar és dialogar perquè cadascú sigui el que vulgui ser. Ara bé, els polítics ens han enganyat a tots: els d’esquerres, els de dretes, els ‘indepes’…”, ha manifestat al diari esmentat.

(Visited 359 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari