Detenen vuit persones per robatoris violents, ocupacions i tràfic de marihuana

Les detencions s'han fet a Rubí i a altres poblacions de Catalunya i l'operació continua oberta

Home emmanillat (Mossos d'Esquadra)
Home emmanillat (Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d’Esquadra han detingut vuit persones en una operació que ha portat a terme la Divisió d’Investigació Criminal a diferents localitats catalanes. Els detinguts formaven part d’un grup criminal especialitzat en robatoris violents, ocupacions i delictes contra la salut pública, vinculats al tràfic de marihuana.

L’operatiu, que ha començat la matinada d’aquest dilluns, s’ha portat a terme a diferents localitats de la província de Barcelona: Rubí, Terrassa i Castellbell i el Vilar; i de la província de Tarragona: La Pobla de Montornès, Torredembarra i l’Ametlla de Mar.

En el decurs de la investigació s’han portat a terme fins a tretze escorcolls, cinc dels quals eren plantacions de marihuana. Els Mossos d’Esquadra informen que la investigació continua oberta

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari