Mor un pacient a urgències a Martorell després d’esperar dues hores a una cadira de rodes

Fonts mèdiques del centre sanitari han afirmat que la unitat “és molt petita i insuficient per a la població que atén”

Persona en cadira de rodes (Steve Buissinne, Pixabay)
Persona en cadira de rodes (Steve Buissinne, Pixabay).

Un pacient ha mort al servei d’urgències de l’Hospital de Martorell, al Baix Llobregat, després d’esperar com a mínim dues hores a una cadira de rodes. L’home va arribar al centre hospitalari del Baix Llobregat en ambulància i es va queixar durant una llarga estona d’un fort dolor al pit. No va poder rebre assistència sanitària, perquè el centre estava col·lapsat, l’home va caure a terra i va perdre la vida, segons ha informat Crónica Global.

El 2016 i el 2017, la plantilla va denunciar que la congestió de pacients era molt elevada. Fonts mèdiques de la ciutat sanitària han afirmat que la unitat “és molt petita i insuficient per a la població que atén”. Per això, s’omple de pacients amb molta facilitat i els nous que arriben no són atesos com es deuria.

El complex sanitari té obres pendents per abordar la seva falta d’espai i de professionals. El 2019 l’hospital va presentar un projecte d’ampliació que s’havia d’implementar el 2020 per guanyar un 63% de superfície per atendre pacients, ampliant els boxs actuals en 49 i les habitacions d’hospitalització un 15% arribant fins a les 149.

(Visited 135 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari