Colau se sorprèn que Trias “s’apunti al mantra apocalíptic contra Barcelona”

L'alcaldessa també se sent sorpresa perquè es plantegin pactes postelectorals entre el PSC i Junts

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat que “em sorprèn que l’exalcalde Trias s’apunti al mantra apocalíptic contra Barcelona”, afegint que “entenc les crítiques, no la manca de rigor dels contrincants polítics”. Colau ha respost d’aquesta manera a l’anunci fet pel futur candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, en anunciar que mai donarà suport a un nou mandant de la candidata dels comuns per governar la capital catalana.

Ada Colau, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha afirmat que “no ha estat una sorpresa l’anunci de Xavier Trias“. En aquest sentit, Colau s’ha referit a les paraules de Trias dient que “li agraeixo la transparència i sinceritat del seu plantejament”, però que “hauria de clarificar, però, el debat sobre el model de futur de la ciutat”.

Colau també ha afirmat “em presento per fer una àmplia majoria d’esquerres”. Sobre els apropaments preelectorals del candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, amb el futur candidat exconvergent, Xavier Trias, Colau diu que “em sorprèn que s’obrin pactes entre el PSC i Junts, per part tant de Collboni com de Trias“.

Davant la possibilitat de no repetir com a alcaldessa si no guanya les eleccions municipals del pròxim mes de maig, Colau afirma que “en cas de no poder governar què faré? No m’ho plantejo”. Colau assegura que “és l’últim cop que em presento, i em presento per ser alcaldessa amb la intenció de culminar el meu model de ciutat”, reblant que “crec que tinc opcions de guanyar”.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari