Trias: “No votarem mai d’alcaldessa la senyora Colau”

El candidat de Junts a Barcelona donarà suport a ERC o al PSC si ell no guanya

    El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias
    El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias

    Foto: @maticatradio

    L’exalcalde de Barcelona i actual candidat de Junts a l’alcaldia de la capital catalana, Xavier Trias, s’ha mostrat disposat a negociar amb tothom, “sense línies vermelles”, però ha advertit que l’única cosa que no farà el seu partit és votar Ada Colau perquè repeteixi com a batlle de Barcelona. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Trias ha assegurat que està “obert a sumar” i que pactarà amb qui li permeti sumar els 21 regidors que necessita per ser alcalde, excepte els comuns.

    “Només hi ha una cosa que és segur: no votarem mai d’alcaldessa la senyora Colau, perquè el seu programa i la seva manera de pensar van en contra del que pensem nosaltres”, ha afirmat el candidat de Junts, que ha afegit que si ell no guanya les eleccions donarà suport a la llista més votada, el PSC o ERC. Trias ha insistit que està obert “a qualsevol tipus de negociació”, i ha advertit que “no admeto que em posin barreres”: “A Barcelona hem de saber fer els pactes que siguin necessaris per a la ciutat”.

    Preguntat per possibles aliances, a banda dels socialistes i els republicans, l’alcaldable de Junts ha assenyalat el PDECat com a un partit “bàsic” per a ell i s’ha mostrat “orgullós” de ser “hereu de Convergència”. En aquest sentit, s’ha mostrat partidari de formar un partit fort “sumant gent que en ocasions no pensen exactament el mateix”.

    (Visited 65 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari