Qui es va atrevir a dir que és espanyol al programa de Joel Díaz?

Facu Díaz. L’humorista i streamer Facundido Díaz Troncoso va definir-se com espanyol diverses vegades al programa Zona Franca, espai de TV3 reservat a l’independentisme més intransigent i a l’anti-espanyolisme més simple. Joel Díaz, que porta 30 programes saludant a l’audiència amb el crit de “puta nit i bona Espanya” feia mala cara cada cop que Facu Díaz insistia en què “sóc espanyol”. El públic també va rebre amb disgust que digués que estava trist per l’eliminació d’Espanya del Mundial de Futbol, ben a l’inrevés de la satisfacció que va mostrar el presentador en el seu monòleg inicial pel fracàs de la selecció espanyola.

Els convidats de Zona Franca o són independentistes i ho expliquen en directe -com Peyu, Quimi Portet o Gerard Quintana– o si no ho són s’escapen com poden si Joel Díaz els ho pregunta. El presentador va afirmar, durant l’entrevista que, com a independentista que és, li semblaria genial que Elon Musk conduís l’independentisme català. Malgrat que l’streamer li va reiterar que ell és espanyol, Joel Díaz li va proposar que conduís l’independentisme “perquè ets molt intel·ligent i parles català”.

Facu Díaz va néixer a l’Uruguai, els seus pares es van traslladar a Blanes quan era petit i s’ha instal·lat a Madrid des de fa deu anys. Parla un català perfecte i, tot i que s’identifica com a comunista, el presentador de Zona Franca no va aconseguir que digués a quin partit votava quan ho feia a Blanes. Poc abans d’acomiadar-se, Joel Díaz es va sincerar dient que “no sé quan durarà això”, referint-se a su programa. “No molt”, va augurar l’streamer.

Va ser una de les entrevistes més llargues que s’han fet al programa des de la seva estrena, el 18 d’octubre. Va durar uns 35 minuts. L’audiència baixíssima: 55.000 espectadors. A la parròquia indepe de Zona Franca no li agraden convidats com Facu Díaz.

(Visited 539 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari