Vox punxa en la seva última convocatòria a Barcelona

La ultradreta espanyola està de capa caiguda a Catalunya. Així ho diuen, si més no, les enquestes i també la resposta als actes públics que organitza Vox. Anys enrere, quan aquesta ideologia estava en el seu punt més alt, quan irrompia a totes les eleccions amb el seu populisme d’extrema dreta, i quan Santiago Abascal es passejava entre multituds, Vox-Catalunya aconseguia omplir en un míting tot el passeig de Maria Cristina de Barcelona i desbordar-ne els accessos.

Fa només uns dies, però, els líders de la formació ultra a Espanya i a Catalunya, Santiago Abascal i Ignacio Garriga, van celebrar un míting a la capital catalana i van punxar de valent amb l’assistència de públic. Tot i les seves crides a acudir a l’acte, no van aconseguir omplir ni un terç de la plaça Universitat, molt més petita que altres que abans omplien i desbordaven.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.