La Moncloa vol deixar clar que la reforma de la malversació no beneficiarà polítics corruptes

Ministres defensen reformar el delicte de malversació després de donar llum verda a eliminar la sedició

Pedro Sánchez

El govern espanyol aclareix que la reforma del delicte de malversació no beneficiarà els polítics corruptes. És l’avís que llança la Moncloa després que aquest dimarts Pedro Sánchez obrís la porta a incloure la malversació en els canvis que es faran al Codi Penal abans que acabi l’any.

Aquest dimecres alguns ministres del govern espanyol ja han defensat obertament la probable reforma del delicte de malversació. La ministra d’Educació i la ministra de Defensa deixen clar que els canvis no beneficiarien els corruptes.

Pilar Alegria assegura a Televisió Espanyola que “no es farà ni una passa enrere en la lluita contra la corrupció”, mentre que Margarita Robles diu a Telecinco que “el retret penal no pot ser el mateix per qui s’enriqueix que per actuacions sobre els fons públics que no comporten enriquiment”.

Els aclariments del govern espanyol, però, no satisfan el PP. El líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, alerta que Sánchez està pagant el suport dels independentistes als pressupostos. “Aquests són els pressupostos més cars de la història d’Espanya”, afirma.

De fet, el PP avisa que la corrupció té moltes formes i que amb una possible reforma del delicte de malversació es crearia un precedent molt perillós.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari