La Fiscalia demana més de 9 anys de presó per a Boye

L’escrit d’acusació atribueix un delicte de blanqueig de capitals a l’advocat de Puigdemont en el cas Miñanco

Gonzalo Boye
Gonzalo Boye a TV3

La Fiscalia Antidroga ha sol·licitat una pena de 9 anys i 9 mesos de presó per a Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont, per la presumpta comissió d’un delicte de blanqueig de capitals en el cas del narco Sito Miñanco, el qual afronta una petició de pena de 31 anys i mig com a principal acusat.

L’escrit d’acusació remès pel Ministeri Públic al Jutjat Central d’Instrucció número 3 de l’Audiència Nacional acusa una cinquantena de persones investigares com a suposats membres de l’organització de Miñanco.

A banda de la pena de presó, a la Fiscalia demana que Boye hagi de pagar una multa de 2,7 milions d’euros. A l’advocat de Puigdemont se l’acusa d’haver participat en l’intent de recuperar 889.620 euros comissats per la Policia a membres de l’organització de Miñanco a l’aeroport de Barajas.

L’Audiència Nacional va confirmar recentment el tancament del sumari i l’obertura de judici oral a 49 persones físiques i 5 persones jurídiques, després de rebutjar el sobreseïment i la revocació de la interlocutòria que finalitza el sumari, sol·licitat per Boye.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.