La Fiscalia demana més de 9 anys de presó per a Boye

L’escrit d’acusació atribueix un delicte de blanqueig de capitals a l’advocat de Puigdemont en el cas Miñanco

Gonzalo Boye
Gonzalo Boye a TV3

La Fiscalia Antidroga ha sol·licitat una pena de 9 anys i 9 mesos de presó per a Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont, per la presumpta comissió d’un delicte de blanqueig de capitals en el cas del narco Sito Miñanco, el qual afronta una petició de pena de 31 anys i mig com a principal acusat.

L’escrit d’acusació remès pel Ministeri Públic al Jutjat Central d’Instrucció número 3 de l’Audiència Nacional acusa una cinquantena de persones investigares com a suposats membres de l’organització de Miñanco.

A banda de la pena de presó, a la Fiscalia demana que Boye hagi de pagar una multa de 2,7 milions d’euros. A l’advocat de Puigdemont se l’acusa d’haver participat en l’intent de recuperar 889.620 euros comissats per la Policia a membres de l’organització de Miñanco a l’aeroport de Barajas.

L’Audiència Nacional va confirmar recentment el tancament del sumari i l’obertura de judici oral a 49 persones físiques i 5 persones jurídiques, després de rebutjar el sobreseïment i la revocació de la interlocutòria que finalitza el sumari, sol·licitat per Boye.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari