Quin presentador es confessa contrari a la independència de Catalunya al seu programa de ‘prime time’ a TV3?

Cap. Seria tota una novetat amb els anys que porta TV3 convertida en un instrument de l’independentisme. El que sí que hi ha són presentadors que exhibeixen la seva opció independentista dia sí i dia també al seu programa a prime time. És el cas de Joel Díaz, que no té cap mania en explicar amb qualsevol excusa que és independentista, al seu late night show Zona Franca, que costa 1,3 milions d’euros a TV3.

Per exemple, al programa de la matinada del 21 de novembre va convidar Panxo, en cantant del grup valencià ZOO i li va preguntar “tu ets espanyol?”. Panxo li va contestar que sí. Díaz va puntualitzar: “Jo, per exemple, no. Al meu DNI posa que sóc espanyol però jo no m’hi sento”.

Joel Díaz té una obsessió amb els documents d’identitat que indiquen que el propietari és espanyol. Al programa del dia anterior, al seu monòleg, després de referir-se a la selecció espanyola de futbol com “Españita”, va fer aquesta reflexió: “És com la penya aquesta que és independentista però del Tibet…. tu els preguntes per Catalunya i llavors et diuen que no, que són ciutadans del món, que en temes de política no s’hi posen i… ¿qué pone en tu pasaporte? ¡Gilipollas, pone! El públic, dirigit pel regidor del programa, va acollir amb aplaudiments aquest comentari del presentador.

Per presentar programes en horari prime time a TV3 es pot ser independentista i, a més, passar-ho per la cara a l’audiència. No busqueu presentadors que diguin que són contraris a la independència de Catalunya. No els trobareu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.