Quatre detinguts i 84 identificats a un ‘after hour’ de Barcelona relacionats amb drogues i armes

Els Mossos han posat 16 denúncies per narcòtics, una de les quals al propietari del local per permetre la venda i el consum

Mossos d'Esquadra al carrer d'Entença a Barcelona
Mossos d'Esquadra al carrer d'Entença a Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones i han identificat 84 a l’entrada d’un ‘after hour’ al districte de Les Corts de Barcelona avui, diumenge 27 de novembre. El dispositiu de vigilància s’ha dut a terme desprès de les queixes de veïns per baralles (algunes amb armes blanques), aldarulls i tràfic i consum de drogues.

Dos dels quatre detinguts són porters del mateix local, acusats de tinença il·lícita d’armes. Els Mossos han posat 16 denúncies per drogues, una de les quals al propietari del local per permetre la venda i el consum.

L’actuació ha acabat amb l’entrada al local ubicat al carrer d’Entença a primera hora del matí. Entre les 84 persones identificades acumulen 91 antecedents policials. Els agents també han identificat tres vehicles.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.