Readmès l’expulsat de l’Elías Ahuja pels càntics masclistes

Ha complert el càstig de quaranta dies imposat per la direcció del centre, que també el va multar

Col·legi Elias Ahuja

El jove que va ser expulsat del Colegio Elías Ahúja per proferir crits masclistes contra les joves d’una residència propera ha estat readmès malgrat que se li va aplicar l’expulsió directa en el moment de més polèmica per l’incident.

Segons publica El País, la residència de l’orde de San Agustín li va imposar un càstig de quaranta dies i una multa econòmica. Un cop complert el termini d’expulsió i haver abonat la quantitat de diners, el jove ha pogut tornar al Colegio Mayor amb la resta dels companys.

Els fets van passar el mes d’octubre passat quan diversos joves residents en aquest col·legi van treure el cap a les finestres del centre i un d’ells -el jove expulsat- va començar a cridar i insultar les estudiants del proper Colegio Mayor Santa Mónica. “Putes, sortiu dels vostres caus com conilles, sou unes putes nimfòmanes, us prometo que follareu totes…”, va dir. Després d’això, es van aixecar alhora les persianes de totes les habitacions de les set plantes d’una les façanes del col·legi i els estudiants van començar també a proferir càntics masclistes.

La direcció del Colegio Mayor va aplicar l’expulsió per al capitost, encara que no va imposar cap altra mesura disciplinària de gran importància per a la resta de joves implicats. La Fiscalia de Madrid va obrir una investigació per intentar determinar si els càntics masclistes podrien constituir un delicte d’odi.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.