El TSJC envia a judici Jové, Salvadó i Garriga pels preparatius de l’1-O

Els diputats d'ERC estan acusats de quatre delictes i a l'exconsellera se li imputa el de desobediència

  Jové i Salvadó, arribant al TSJC
  Jové i Salvadó, arribant al TSJC

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha tancat la instrucció de la causa que afecta l’exconsellera de Cultura Natàlia Garriga i als exalts càrrecs d’Economia Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, i ha dictat l’obertura del judici oral per la seva relació amb els preparatius del referèndum de l’1-O.

  Jové i Salvadó, diputats d’ERC, estan acusats de desobediència, prevaricació, malversació i revelació de secrets, delictes que poden comportar penes de presó. A l’exconsellera Garriga, en canvi, se li imputa el delicte de desobediència greu a l’autoritat judicial, pel qual s’enfronta a una pena d’inhabilitació.

  Un cop la Fiscalia presenti l’escrit d’acusació i la defensa el seu text pertinent, es fixarà la data del judici.

  (Visited 51 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari