Illa a Junqueras: “El PSC ha contribuït a que alguns surtin de la presó”

El primer secretari dels socialistes catalans s'ha queixat de la “passivitat desesperant” del Govern de Pere Aragonès per negociar els Pressupostos per al 2023

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, a una reunió amb Foment del Treball Nacional
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, a una reunió amb Foment del Treball Nacional.

Malgrat l’acord del PSOE i ERC per derogar el delicte de sedició i reformar el Codi Penal, les batalles dialèctiques continuen entre els dirigents de tots dos partits. El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que Salvador Illa està “cada dia en una posició més agra”, perquè, ha indicat, estava més còmode amb “la repressió impune”. El primer secretari dels socialistes catalans ha respost de manera categòrica: “El PSC no ha posat mai a ningú a la presó. Van entrar pel que van fer. En tot cas ha contribuït al fet que alguns surtin de la presó. Que quedi clar”.

El líder de l’oposició al Parlament també s’ha queixat de la “passivitat desesperant” del Govern de Pere Aragonès per negociar els Pressupostos per al 2023. El mandatari del PSC ha afirmat que hi ha contactes amb l’executiu català, però que no els qualificaria de negociacions.

Ha recordat que els socialistes catalans van oferir un acord a l’agost basat en termes “estrictament pressupostaris” i que seran “exigents” amb els pressupostos. Ho ha explicat a la 27a Trobada d’Economia a S’Agaró.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari