Quant ha pagat la CCMA al directiu d’ERC acusat de fer pintades a una seu del PSC?

Joan Mangues
Joan Mangues

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha de pagar 1.000 euros al tuiter independentista i membre de la direcció d’ERC a Igualada, Joan Mangues, segons consta en el cercador de contractes de l’ens públic. Tal com s’indica, el pagament està relacionat amb les seves “intervencions com a tertulià al programa Tot es mou durant la temporada setembre a desembre 2022″.

Mangues és un dels acusats -juntament amb l’expresident de l’ANC a Igualada, Martí Claret– de fer pintades al Consell Comarcal de l’Anoia i a la seu del PSC a Igualada en contra dels càrrecs electes polítics i sindicals de l’ens públic. Els fets van dur l’organisme a interposar una denúncia i, en tractar-se d’un edifici històric catalogat per l’Ajuntament d’Igualada, pot comportar penes de sis a tres anys de presó i una multa de 12 a 24 mesos.

Les càmeres de seguretat del Consell van enregistrar els dos acusats al lloc dels fets, però Mangues ha assegurat en un fil a Twitter que en el vídeo sencer es veu que ell no pinta “absolutament res” i que “s’ha orquestrat una operació per parlar d’això” en comptes de “la ineptitud” dels socialistes en la gestió de l’ens públic, compartida amb el PDECat.

(Visited 389 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari