Vox vol expulsar un espanyol

La darrera detenció de Morad, acusat d’incitar desordres públics, ha tornat a centrar l’atenció de Vox en el raper, i la sectorial del partit d’extrema dreta de Sabadell ha publicat un comentari a Twitter afirmant que si governen i es proven els delictes dels quals se l’acusa, “serà expulsat”.

La piulada ha rebut la resposta de centenars d’usuaris que ràpidament han recordat a Vox que Morad ha nascut a Espanya i que, com a espanyol, no pot ser expulsat del país ni privat de la seva nacionalitat. De moment, per ordre del jutjat d’instrucció núm. 5 de l’Hospitalet, el raper no pot entrar al barri de la Florida.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.