Pepe Álvarez sobre els acomiadaments a Twitter: “És obvi que no és legal”

El líder sindical denuncia que multimilionaris com Elon Musk es "pensen que poden fer el que volen"

    El secretari general de la UGT, Pepe Álvarez, ha afirmat que els acomiadaments massius que està fent el nou propietari de Twitter, Elon Musk, no respecten la legislació vigent espanyola. Álvarez, en declaracions al Cafè d’idees de RTVE, ha assegurat que “és obvi que no és legal”. El líder sindicar ha recordat que per fer un acomiadament col·lectiu, que és el que es fa en empreses a partir de deu treballadors, “s’ha de seguir uns procediments que aquest senyor no fa, perquè el que fa és acomiadar individualment; i si no es fa això, el resultat és que els acomiadaments són nuls”.

    Pepe Álvarez lamenta la forma en què Musk ha decidit prescindir d’una part de la plantilla de la plataforma digital, que a Espanya ha afectat una vintena de treballadors de Twitter. En aquest sentit, el líder de la UGT afirma que “crec que hi ha ignorància i prepotència”, i ha denunciat que “aquests multimilionaris pensen que poder fer el que volen”. Álvarez ha reblat que “davant la prepotència ha d’estar el sentit comú de la legislació”.

    Per altra banda, el líder sindical també ha demanat que es conformi una majoria al Parlament que doni estabilitat a la governabilitat de Catalunya. Álvarez ha dit que “interessa tenir uns pressupostos enllestits i amb una majoria”. Per a Álvarez la necessitat d’una majoria d’esquerres a Catalunya “no és per raons nacionals, és per raons de classe”. En aquest context, el dirigent sindical diu que “seria el desitjable” que l’executiu de Pere Aragonès faci un gir a l’esquerra després de la sortida de Junts del govern.

    (Visited 49 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari