Detenen a un home per agressió sexual a Reus

La víctima va realitzar la trucada de socors, segons ha informat la Guàrdia Urbana

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

Un home ha estat detingut per una suposada agressió sexual a un domicili a Reus per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. Els fets han ocorregut prop de les 20:00 hores del dimecres 2 de novembre al carrer Doctor Gimbernat.

La Guàrdia Urbana ha assegurat al Diari de Tarragona que la víctima va realitzar la trucada de socors. Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigación per a esclarir els fets.

La policia municipal va retenir al suposat agressor fins que les autoritats autonòmiques van arribar i li van detenir. Com és una possible agressió sexual, la competència de la investigació pertany als Mossos d’Esquadra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides