Corinna Larsen llança un pòdcast sobre la seva relació amb Joan Carles I

L'alemanya explica que "mai" s'havia sentit "tan vinculada a algú" com amb l'emèrit

  Joan Carles I i Corinna Larsen

  L’empresària alemanya i examant de Joan Carles I, Corinna Larsen, ha anunciat el llançament d’un pòdcast de vuit capítols en els quals explicarà amb tota mena de detalls la seva relació amb el rei emèrit, des del seu inici fins que van trencar. El programa, titulat Corinna i el Rei, s’ha gravat en format entrevista i estarà disponible a partir del pròxim dilluns 7 de novembre a les grans plataformes de streaming.

  El primer capítol, segons ha avançat El Español, s’anomena La Caseta i explica com el monarca i Corinna van conèixer-se el febrer del 2004 a la finca La Garganta de Ciutat Reial (Castella-La Manxa), durant una cacera. “Era molt acollidor i amable, molt obert, no semblava una persona regida”, relata l’empresària a l’inici del pòdcast. Durant els vuit capítols, Larsen descriu al detall com es comportava Joan Carles I amb ella i revela, entre altres coses, que la trucava “deu cops al dia” i que li enviava “flors i cartes” diàriament.

  L’alemanya relata, com ha avançat el mitjà citat, que la relació amb l’emèrit ha sigut la més important de la seva vida i assenyala que l’etiqueta d’amant que se li ha posat no descriu prou bé el que realment tenien: “Quan la gent li diu ‘aventura’ i em diuen ‘l’amant’, no és que sigui despectiu, és que no descriu amb precisió la profunditat i l’amplitud d’aquesta relació. Mai m’havia sentit tan vinculada a algú com amb el rei d’Espanya. En el meu cor ell era el meu espòs“.

  Larsen també explica que Joan Carles I va començar a trucar-la a les seves oficines, i que quan no hi era li deixava un missatge sota el pseudònim de ‘el senyor Sumer‘,  un acrònim de ‘Su Majesdad El Rey’. Aquestes trucades entre l’empresària i l’emèrit van durar setmanes i van convertir-se en extenses converses d’hores de durada. Finalment, van desembocar en una primera cita que Larsen i el monarca van tenir a l’hotel Ritz de Madrid, on ella s’allotjava.

  (Visited 166 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  1 comentari a “Corinna Larsen llança un pòdcast sobre la seva relació amb Joan Carles I”

  Feu un comentari