El sindicat de comandaments dels Mossos reclama a Interior que no destitueixi Estela

SICME exigeix respecte i expressa una necessitat d’estabilitat i continuïtat

Compareixença conjunta de Joan Ignasi Elena i Josep Maria Estela

Foto: Departament d'Interior

El sindicat de comandaments dels Mossos d’Esquadra SICME ha manifestat el seu suport al comissari en cap del cos, Josep Maria Estela, davant les informacions que apunten que serà destituït, i ha reclamat al Departament d’Interior de la Generalitat que el mantingui en el càrrec.

SICME ha publicat que “no entendríem el seu cessament” en un enfilall a Twitter on també afirma que “necessitem estabilitat i continuïtat, així com respecte a la prefectura del cos”. De fet, en el darrer missatge expressa que “som la segona institució millor valorada del país, i per això exigit respecte”.

El sindicat de comandaments també ha anunciat que han demanat una reunió amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i amb el director general de la Policia, Pere Ferrer, i ha condemnat “filtracions interessades que no són veus autoritzades”.

El posicionament de SICME es coneix just abans que, aquest dilluns, Elena i Estela es reuneixin per abordar la continuïtat del comissari en cap dels Mossos i les seves discrepàncies sobre els nomenaments decidits per Interior, un gir cap a la feminització del cos amb el qual Estela està disconforme.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari