Investiguen diversos mossos pel seu comportament fora de servei

Segons els veïns, els agents anaven "alcoholitzats", donaven cops i amenaçaven els vianants

Mossos d'Esquadra

El Ministeri de l’Interior ha obert una investigació a un grup d’agents dels Mossos d’Esquadra arran d’unes imatges enregistrades per un veí del barri del Raval (Barcelona) on se’ls veu, estant fora de servei, donant cops de peu a les porteries i insultant els vianants. Segons ha avançat Nació Digital, els testimonis afirmen que els agents anaven “alcoholitzats” i que haurien arribat a amenaçar les persones que passaven pel carrer amb una porra extensible.

Els qui van presenciar els fets han explicat que els policies també van robar dos patinets i que haurien orinat a la porta d’un habitatge. En les imatges, difoses a través de les xarxes socials, els veïns recriminen als agents la seva actitud mentre aquests els fan callar amb gestos i els fan la figa. Els mossos van denunciar la nit de dissabte que una parella els havia agredit i llançat objectes des del balcó, una versió que es contradiu amb les imatges que circulen per internet.

Segons el mitjà citat, la policia catalana s’ha posicionat en defensa dels agents investigats i, a hores d’ara, no ha iniciat cap investigació. D’altra banda, de moment, es desconeix la versió completa dels policies implicats.

(Visited 203 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari