Torra celebra que Junts trenqui amb Esquerra i surti del Govern

L’expresident de la Generalitat s’ha posicionat sempre a favor de la ruptura i felicita la militància

Quim Torra

L’expresident de la Generalitat Quim Torra s’ha mostrat molt satisfet per la decisió de la militància de Junts de sortir del govern de Pere Aragonès, i no ha dubtat a felicitar-los: “La meva enhorabona”, ha indicat.

Així s’ha pronunciat aquest divendres en una anotació a Twitter, quan s’han conegut els resultats de la consulta a les bases de Junts, que ha tingut el suport d’un 55,73% dels vots per deixar l’executiu d’Aragonès.

Durant la breu campanya de la consulta que ha fet triar als militants de Junts sobre la continuïtat en el Govern, l’expresident sempre s’ha mostrat favorable a l’opció que s’ha acabat imposant, la d’abandonar el govern de la Generalitat de Catalunya i deixar ERC en minoria.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides