Marta Rovira: “ERC ha preparat tots els escenaris”

La dirigent republicana diu que "serem al govern" al marge dels resultats de la consulta de Junts

Marta Rovira

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, afirma que “serem al govern, Esquerra ha preparat tots els escenaris” sigui quin sigui el resultat de la consulta que Junts està fent a la seva militància sobre seguir o no en el govern de coalició de Pere Aragonès. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, Rovira ha enviat un missatge a la direcció de Junts afirmant que ara “no és el moment de fer càlculs partidistes, és el moment d’arremangar-se”.

Marta Rovira ha assegurat que “passi el que passi amb Junts, Esquerra es planteja un govern sòlid”, i ha reafirmat la decisió que ha pres Aragonès que ara “no és el moment de convocar eleccions”, afegint que “necessitem que el govern se’n surti”. La dirigent republicana no tanca la porta a continuar treballant amb Junts, en afirmar que “sigui quin sigui el resultat del sentit del vot de la militància de Junts, hem de reconstruir la confiança”.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari