David Madí deixa la presidència d’Aigües de Catalunya

Segons l''Ara', l'ex-mà dreta d'Artur Mas ha pres la decisió per evitar un conflicte d'interessos

  David Madí
  David Madí

  L’exresponsable de comunicació de Convergència i ex-mà dreta d’Artur Mas, David Madí, deixarà els pròxims dies la presidència d’Aigües de Catalunya per evitar un conflicte d’interessos. Segons ha publicat l’Ara, Madí va prendre aquesta decisió abans de l’estiu per evitar incompatibilitats a causa d’un nou projecte professional que té a l’estranger.

  L’empresari ha arribat a un acord amb la companyia valenciana i la seva sortida es farà en dues passes: el 31 de maig va deixar de ser president executiu d’Aigües de Catalunya i el pròxim 31 d’octubre deixarà el càrrec de president no executiu. La decisió s’hauria pres de mutu acord amb la propietat de la companyia, la família Calabuig, però segons el mitjà citat diverses fonts de l’empresa asseguren que la sortida de Madí respon al fet que no hauria complert les expectatives.

  L’ex-mà dreta d’Artur Mas va ser nomenat president de la companyia el novembre del 2018, amb un sou de 320.000 euros anuals segons va publicar Economía Digital. El 2019, l’empresa va patir en pèrdues per primer cop en 14 anys, passant de guanyar 590.000 euros a perdre’n 38.000, i va elevar un 3% la facturació, fins als 17,7 milions d’euros, mentre que el 2020, la facturació d’Aigües de Catalunya va situar-se en els 19,2 milions, amb uns discrets guanys de 73.000 euros. Pel que fa al 2021, els resultats encara no es coneixen, però fonts properes a la companyia afirmen que s’han obtingut beneficis.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.