Nova vaga d’autobusos a Barcelona el 17 d’octubre

El comitè de vaga rebutja per insuficient la darrera oferta de TMB i considera trencades les negociacions

Vaguistes de TMB

Foto: UGT

El comitè d’empresa de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat una nova vaga d’autobusos amb aturades parcials a partir del 17 d’octubre, per a les quals no ha definit una data de finalització, després que les negociacions entre els representants dels treballadors i l’empresa no fructifiquessin. Aquesta nova convocatòria es coneix quan encara duren les aturades parcials que s’han mantingut des del dia 22 fins a aquest divendres.

Aquest dijous, el comitè de vaga ha considerat trencades les negociacions després que TMB proposés un increment del 0,8% en el salari base, una prima variable de 200 euros anuals i la signatura d’un conveni a quatre anys. La plantilla de TMB reclama mesures contra la pèrdua de poder adquisitiu, i els seus representants consideren que la darrera oferta de l’empresa és insuficient.

Les aturades previstes a partir del dia 17 es convoquen, de dilluns a divendres, en tres franjes horàries: una durant el torn nocturn, de les 3 hores a les 5 hores,  i dues en hora punta, de les 8 hores a les 10 hores, i de les 16 hores a les 18 hores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.