Nova vaga d’autobusos a Barcelona el 17 d’octubre

El comitè de vaga rebutja per insuficient la darrera oferta de TMB i considera trencades les negociacions

Vaguistes de TMB

Foto: UGT

El comitè d’empresa de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat una nova vaga d’autobusos amb aturades parcials a partir del 17 d’octubre, per a les quals no ha definit una data de finalització, després que les negociacions entre els representants dels treballadors i l’empresa no fructifiquessin. Aquesta nova convocatòria es coneix quan encara duren les aturades parcials que s’han mantingut des del dia 22 fins a aquest divendres.

Aquest dijous, el comitè de vaga ha considerat trencades les negociacions després que TMB proposés un increment del 0,8% en el salari base, una prima variable de 200 euros anuals i la signatura d’un conveni a quatre anys. La plantilla de TMB reclama mesures contra la pèrdua de poder adquisitiu, i els seus representants consideren que la darrera oferta de l’empresa és insuficient.

Les aturades previstes a partir del dia 17 es convoquen, de dilluns a divendres, en tres franjes horàries: una durant el torn nocturn, de les 3 hores a les 5 hores,  i dues en hora punta, de les 8 hores a les 10 hores, i de les 16 hores a les 18 hores.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari