Pedro Sánchez dona positiu al Covid-19 i no anirà a la Festa de la Rosa del PSC

El president ha anunciat la notícia al seu compte de Twitter i ha desitjat que els militants i els seguidors socialistes tinguin una feliç jornada festiva

El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, i el primer secretari del PSC, Salvador Illa (La Moncloa)
El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, i el primer secretari del PSC, Salvador Illa (La Moncloa).

El president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, no podrà anar a la tradicional Festa de la Rosa del PSC, que se celebra aquest diumenge a Gavà (Barcelona), perquè ha donat positiu al Covid-19 avui, diumenge 25 de setembre, al matí.

Ha anunciat la notícia al seu compte de Twitter i ha desitjat una feliç Festa de la Rosa als militants i els seguidors socialistes. “Aquest matí he donat positiu en Covid-19. No podré estar avui al costat de Salvador Illa i tots els companys i companyes del PSC a Gavà”, ha indicat. Ha assegurat que continuarà “treballant extremant les precaucions”.

Participaran a l’acte d’avui el primer secretari del PSC, Salvador Illa; el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i la vice-primera secretària d’Organització i Acció Electoral del PSC i alcaldessa de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), Lluïsa Moret.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari