La candidata de la CUP a l’alcaldia de Barcelona vol trencar el continuisme del PSC

Basha Changue no avança si els anticapitalistes facilitarien un tercer mandat de Colau

La candidata de la CUP a l'alcaldia de Barcelona, Basha Changue

L’actual diputada de la CUP al Parlament de Catalunya Basha Changue ha estat escollida cap de llista de la formació anticapitalista per Barcelona de cara a les pròximes eleccions municipals. En una entrevista a Catalunya Ràdio, la candidata a l’alcaldia de la capital catalana s’ha mostrat il·lusionada amb el repte i ha apostat per acabar amb el “continuisme” del PSC.

Hem de trencar amb aquest continuisme que portem molts anys veient del Partit Socialista i que els comuns han continuat“, ha manifestat Changue, que també ha considerat “necessari” aturar “aquest viratge que cada cop està més a la dreta dintre del ple municipal”. Preguntada per si la CUP facilitaria que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tornés a repetir com a cap de l’executiu municipal, Changue s’ha limitat a assenyalar que “dependrà de les propostes”, evitant avançar res sobre l’assumpte.

Respecte al model de ciutat que defensa la formació, la candidata anticapitalista ha apostat per polítiques que deixin d’expulsar les veïnes de la ciutat on viuen”, relacionades amb el turisme i “les municipalitzacions dels serveis”. Encara que les darreres eleccions la CUP va quedar fora del consistori barceloní, Changue aspira a aconseguir el màxim nombre de regidors possible.

(Visited 256 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari