Dos mossos detinguts i quatre agents investigats per detenció il·legal i tortures

Els fets es remunten a finals del 2021, quan els agents van detenir un home en un bar de Barcelona

Un agent dels Mossos d'Esquadra

La Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos d’Esquadra ha detingut aquest dijous a Barcelona dos agents de la policia catalana per un suposat delicte de detenció il·legal, tortures i lesions. Segons el breu comunicat que ha difós el cos, també s’investiguen quatre mossos més pels presumptes delictes de detenció il·legal i tortures.

Els fets es remunten a finals del 2021, quan els agents -de la Unitat de Seguretat Ciutadana– van intervenir en la detenció d’un home en un bar que estaria causant rebombori. Després de detenir-lo, segons ha detallat El País, els agents van introduir l’home al vehicle policial i, en comptes de dur-lo a la comissaria, el van deixar en una altra zona de la ciutat on haurien comès els delictes pels quals els mossos han estat detinguts.

La Direcció General de la Policia ha obert un expedient disciplinari als agents implicats i ha apartat del servei els dos detinguts, els quals passaran a disposició judicial durant les pròximes hores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.