Els bicitaxis quedaran prohibits per llei a Catalunya abans no acabi l’any

La llei permetrà immobilitzar aquesta mena de vehicles i posar multes de fins a 6.000 euros

Bicitaxi a Barcelona

Catalunya prohibirà per llei els bicitaxis abans que s’acabi l’any després d’un acord entre l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat. Ho farà modificant la llei del taxi, amb què es dotaran d’un marc jurídic clar i podran requisar vehicles i posar multes de fins a 6.000 euros.

S’afegirà un redactat a la llei que exclourà les bicicletes perquè no puguin fer aquesta activitat. Ho ha explicat el secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font.

La llei també permetrà immobilitzar els vehicles i posar multes de fins a 6.000 euros. El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha explicat que estan molt satisfets de tirar endavant la prohibició.

La llei afectarà a tot Catalunya i seran els municipis els encarregats de gestionar les multes. Mentre no entri en vigor, l’Ajuntament de Barcelona ja ha avançat que continuarà sancionant els vehicles sense llicència.

De fet, ja ha immobilitzat una quarantena de bicitaxis des de principis d’estiu i l’activitat d’aquests vehicles a la ciutat s’ha reduït significativament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.