Primera denúncia a Lleida d’una jove que va rebre una punxada en un festival

La dona, que va quedar atordida, va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova

  La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida

  Una jove ha presentat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra de Lleida després d’haver rebut una punxada amb una xeringa en el Monegros Desert Festival que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Fraga (l’Aragó). Es tracta del primer cas de submissió química per punxada que es denuncia a Lleida i, segons ha avançat el Segre, la dona va haver de ser traslladada en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova.

  La víctima, que anava acompanyada de la seva parella, ha explicat als Mossos que va notar una punxada i que uns minuts més tard se li van adormir les extremitats i va quedar atordida. La investigació del cas, però, està en mans de la Guàrdia Civil, ja que els fets van ocórrer a Osca.

  Fins a aquest dilluns, arreu de Catalunya s’han denunciat una vintena de casos de submissió química a través de punxades, la majoria a Lloret de Mar (la Selva) i a Barcelona. No obstant això, en una entrevista a RAC 1, la portaveu dels Mossos, Montserrat Escudé, ha considerat que “no s’ha de crear un clima de terror” i ha assenyalat que, per ara, les punxades no poden relacionar-se amb agressions sexuals perquè “les víctimes només refereixen haver rebut una punxada”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.