Quin dirigent del procés encara ‘espera rebre’ cartes a la presó?

Dirigents del procés presos
Dirigents del procés presos

Més d’un any després d’haver sortit de la presó, gràcies a l’indult concedit pel govern d’Espanya, l’exsecretari general de Junts i expresident de l’ANC Jordi Sànchez encara sembla disposat a rebre cartes al centre penitenciari de Lledoners.

Si més no, això diu el web jordisanchezpicanyol.cat, el qual ell mateix exhibeix com a oficial en el seu compte de Twitter actualment. “Podeu enviar cartes a Jordi Sànchez a l’adreça…”, s’hi fa constar, adjuntant les dades de contacte del mòdul dos d’aquesta presó ubicada al municipi de Sant Joan de Vilatorrada.

El web es troba congelat en un moment del passat, ja que no reflecteix l’indult ni res posterior, però encara apareix com el web oficial de l’exdirigent de l’ANC i de Junts en el seu perfil de Twitter, el qual sí que actualitza, però on es presenta encara com a “Pres polític des del 16.10.2017. Condemnat a 9 any de presó pel referèndum de l’1 d’octubre i la manifestació del 20.09.2017”.

El missatge inicial del web expressa: “Aquest espai existeix perquè soc a la presó i probablement aquest és el mateix motiu que fa que tu l’estiguis llegint”.

Sànchez, diana de les crítiques de sectors de Junts i la seva òrbita sobretot des que va negociar la formació del govern amb ERC, i arran també de determinades declaracions, ha plegat enguany com a secretari general de Junts, un càrrec que ara exerceix un altre dels dirigents del procés que van ser condemnats per sedició i indultats, l’exconseller Jordi Turull.

(Visited 207 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari