Hi ha una gravació dels crits i cops a les parets de Francesc de Dalmases a TV3?

Francesc de Dalmases, al Parlament

És possible que sí però de moment no ha circulat. Sembla que un dels treballadors de TV3 que va escoltar els crits i cops a les parets i el mobiliari de la sala on es va tancar Francesc de Dalmases amb la periodista de FAQS Mònica Hernández va enregistrar-ne una part amb el seu telèfon mòbil. D’aquest enregistrament se n’ha parlat força pels passadissos de TV3 des de que es va difondre el comportament del diputat de Junts per mostrar el seu enuig per la forma com s’havia desenvolupat l’entrevista que es va fer en aquest programa, el 9 de juliol, a la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Però aquest àudio no ha arribat als mitjans de comunicació.

El que sí que s’ha fet és analitzar el màster de la gravació del programa per veure si s’escoltaven els crits de Dalmases i s’entenia el que deia. El regidor del FAQS va sortir del plató per veure què passava perquè el soroll entrava pels canals d’àudio per on s’escoltava el programa però de l’enregistrament no se’n pot deduir res del que va passar.

Si els telèfons de Dalmases i Laura Borràs, que també estava a la sala on es va produir l’incident, haguessin estat intervinguts amb el programa Pegasus s’hauria pogut recuperar el que hi va passar. Borràs està inclosa entre les víctimes del CatalanGate elaborat pel laboratori canadenc Citizen Lab però no apareix en el llistat de 18 independentistes que la directora del CNI va reconèixer que havien estat espiades. Francesc de Dalmases no apareix en cap dels dos llistats.

Tots pendents, doncs, de si existeix o no l’àudio enregistrat pel treballador de TV3. L’ex-comissari José Manuel Villarejo segur que l’hauria aconseguit quan estava operatiu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.