CIDOPersones, la solució que t’envia la informació pública que t’interessa

Un servei gratuït del Cercador d’Informació i Documentació Oficials de la Diputació de Barcelona per a tots els ciutadans

Vols rebre una alerta quan alguna administració pública obri un procés de selecció que encaixi amb el teu perfil? O quan s’obri el termini per demanar la subvenció que necessites? Vols conèixer les ordenances del teu municipi? Tot això i molt més és possible gràcies a CIDOPersones, un servei gratuït del Cercador d’Informació i Documentació Oficials de la Diputació de Barcelona.

Només cal que accedeixis a https://cido.diba.cat/subscripcio-cido-persones, emplenis un formulari senzill i seleccionis aquelles opcions que t’interessin. Rebràs les alertes a la teva adreça electrònica cada cop que hi hagi informació que respongui al teu perfil.

CIDOPersones genera automàticament alertes dels ajuts que es poden demanar a qualsevol institució que doni servei al territori; alertes sobre ofertes de treball del sector públic pròximes al teu municipi de residència o que incloguin places reservades a persones amb discapacitat, a dones, a persones a l’atur, a joves, a persones en situació de vulnerabilitat, a titulats universitaris o a personal d’investigació i recerca. I, també, t’informa sobre la regulació de la normativa de l’àmbit social.

A més de facilitar l’accés a les necessitats d’informació pública que pugui tenir cada ciutadà, CIDOPersones incorpora un sistema que relaciona els 947 municipis de Catalunya amb més de 5.500 institucions, entre les quals, les administracions públiques d’àmbit estatal, autonòmic i local, així com d’altres institucions del sector públic.

Subscriu-te a CIDOPersones i rebràs un correu electrònic amb diferents recursos personalitzats d’acord amb les teves necessitats!

El Cercador d’Informació i Documentació Oficials (CIDO) és un servei de la Diputació de Barcelona que facilita l’accés a la informació oficial de les administracions catalanes i de les entitats del sector públic. Aquest cercador garanteix el dret i l’accessibilitat a la informació pública dels ciutadans, de forma fàcil, ràpida i gratuïta.

Més informació a cido.diba.cat

Redacció d’El Triangle – Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

(Visited 418 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari