Denuncien una empresa de neteja forestal per fer perillar el medi ambient a Platja d’Aro

Els operaris de la companyia utilitzaven tres desbrossadores amb fil de niló i una altra amb una fulla metàl·lica

Lloc on els operaris de neteja forestal utilitzaven desbrossadores (Policia Local de Castell i Platja d'Aro)
Lloc on els operaris de neteja forestal utilitzaven desbrossadores (Policia Local de Castell i Platja d'Aro).

Una empresa ha realitzat tasques de neteja forestal sense tenir en compte les restriccions del nivell 3 del Pla Infocat el divendres 15 de juliol i la Policia Local de Castell i Platja d’Aro la ha denunciat. Els fets van ocórrer a les 12.30 hores, quan una patrulla de la Unitat de Medi Natural va veure com quatre operaris treballaven a unes parcel·les de l’entrada de la urbanització Cim d’Aro (Platja d’Aro).

Aquests terrenys tenen una gran extensió i es troben a uns 25 metres del camí de Fanals de Dalt-Mas Ros, que dona entrada a la zona boscosa del massís de les Gavarres. La patrulla va detenir l’activitat, va identificar els operaris i el responsable de l’empresa i va aixecar acta de denúncia.

Els operaris de l’empresa de neteja forestal contractada per un particular utilitzaven tres desbrossadores amb fil de niló i una altra amb una fulla metàl·lica. Aquesta eina feia més perillosa l’actuació perquè pot generar espurnes que poden provocar un incendi.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.