Salut recuperaria les mascaretes en interiors a partir dels 150 ingressats a l’UCI

Argimon afirma que amb les dades actuals no es tornarà a l'obligatorietat de dur mascareta

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha descartat, per ara, recuperar l’obligatorietat de dur mascaretes en espais interiors, però ha assenyalat que en funció dels pacients ingressats a l’UCI, el departament que encapçala podria plantejar-s’ho. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Argimon ha afirmat que “amb les dades d’avui” no es tornarà a les mascaretes en interiors, i ha explicat que “l’indicador clau és l’UCI, quantes persones tenim avui crítiques per covid”.

“Jo em començaria a preocupar a partir dels 150 malalts. Els podríem aguantar, però això també vol dir que tens repercussions sobre altres tipus de malalts. Hem aguantat fins a gairebé 1.500 persones, però sempre pensant que tot el que tu fas en un cantó, ho perds en un altre”, ha manifestat el titular de Salut.

Argimon ha recordat que la mascareta continua sent obligatòria en determinats llocs com al transport públic, i ha lamentat que aquesta mesura no sempre es compleixi. D’altra banda, ha recomanat a les persones grans o vulnerables que portin la mascareta en espais interiors concorreguts.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides