SOS Costa Brava denuncia la modificació sense permís de la platja protegida de Pals

Pau Bosch, president de Salvem la Platja de Pals, ha recordat que fa uns anys es va retirar l'autorització a una altra guingueta per una actuació menor sense consentiment

Guingueta a la platja de Pals (Baix Empordà)
Guingueta a la platja de Pals (Baix Empordà).

L’organització ecologista SOS Costa Brava ha denunciat que el promotor d’una nova guingueta a la platja de Pals (Baix Empordà) ha modificat l’orografia de les dunes per crear un monticle i anivellar el terreny amb dues retroexcavadores. L’acció, ha explicat, s’ha dut a terme sense autorització prèvia davant de l’antiga Ràdio Liberty, dins del parc natural del Montgrí.

El parc ha aixecat acta, però no ha pres cap mesura de moment. És la primera vegada que hi haurà una guingueta després que l’any passat l’Ajuntament de Pals, que ha declinat fer declaracions al Diari de Girona, va modificar el pla d’usos de la platja, permetent aquest servei a un espai natural freqüentat per nudistes.

Pau Bosch, president de Salvem la Platja de Pals, entitat de SOS Costa Brava, ha explicat que s’està instal·lant la guingueta amb intenció d’obrir aviat. Ha recordat que fa uns anys es va retirar l’autorització a una altra guingueta per una actuació menor sense permís i ha afirmat que “si s’és imparcial, hauria de passar el mateix”.

 

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari