Més de 2.000 persones ingressades per covid a Catalunya

Salut informa que hi ha 51 pacients a les UCI i que l'Atenció Primària ha diagnosticat 38.273 positius en set dies

Sanitaris atenent un pacient
Sanitaris atenent un pacient

El Departament de Salut ha notificat 377 ingressats més per covid-19 en els últims set dies, una xifra que eleva fins a 2.139 el nombre total de persones hospitalitzades a Catalunya, dades corresponents al període entre el 27 de juny i el 3 de juliol que no es donaven des del passat mes de febrer. Dels pacients ingressats, 51 es troben a les UCI -5 més-.

En relació amb les defuncions, s’han declarat 41 morts la darrera setmana, 39 majors de 60 anys, però la nova web de Salut no proporciona dades sobre l’acumulat de defuncions ni de casos. Respecte als nous contagis, l’Atenció Primària ha diagnosticat 38.273 positius en el període esmentat, una xifra que supera en 9.798 els contagis detectats la setmana del 20 al 26 de juny.

Alguns indicadors com la taxa de casos per cada 100.000 habitants -que actualment assoleix els 414- es troben en nivells tan elevats com a principis d’any, però els efectes dels contagis no són tan greus com en les anteriors onades. Aquesta tarda, el comitè científic assessor del govern de la Generalitat en matèria de covid publicarà un decàleg amb recomanacions per frenar la corba ascendent de contagis, la qual es preveu que assoleixi el pic la segona meitat de juliol.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari