Més de 2.000 persones ingressades per covid a Catalunya

Salut informa que hi ha 51 pacients a les UCI i que l'Atenció Primària ha diagnosticat 38.273 positius en set dies

Sanitaris atenent un pacient
Sanitaris atenent un pacient

El Departament de Salut ha notificat 377 ingressats més per covid-19 en els últims set dies, una xifra que eleva fins a 2.139 el nombre total de persones hospitalitzades a Catalunya, dades corresponents al període entre el 27 de juny i el 3 de juliol que no es donaven des del passat mes de febrer. Dels pacients ingressats, 51 es troben a les UCI -5 més-.

En relació amb les defuncions, s’han declarat 41 morts la darrera setmana, 39 majors de 60 anys, però la nova web de Salut no proporciona dades sobre l’acumulat de defuncions ni de casos. Respecte als nous contagis, l’Atenció Primària ha diagnosticat 38.273 positius en el període esmentat, una xifra que supera en 9.798 els contagis detectats la setmana del 20 al 26 de juny.

Alguns indicadors com la taxa de casos per cada 100.000 habitants -que actualment assoleix els 414- es troben en nivells tan elevats com a principis d’any, però els efectes dels contagis no són tan greus com en les anteriors onades. Aquesta tarda, el comitè científic assessor del govern de la Generalitat en matèria de covid publicarà un decàleg amb recomanacions per frenar la corba ascendent de contagis, la qual es preveu que assoleixi el pic la segona meitat de juliol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.