Un grup de joves arrenca la roba i grapeja una dona a Santa Coloma de Gramenet

Els Mossos investiguen un delicte d'agressió sexual sense violació per l'assalt de tres o quatre nois a la víctima

  Exterior de l'estació de metro de Can Peixauet (Santa Coloma de Gramenet)

  Els Mossos d’Esquadra investiguen l’agressió sexual que ha patit una dona la matinada de diumenge a dilluns a l’avinguda Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Segons ha avançat El Caso, la noia caminava pel carrer esmentat quan ha estat assaltada per un grup de tres o quatre homes joves que li han fet tocaments i li han arrencat part de la roba.

  La víctima, una jove major d’edat, ha demanat ajuda i ha estat traslladada a l’hospital dels Germans Trias i Pujol de Badalona tot i que no presenta ferides greus, mentre que els atacants van fugir i, per ara, no ha transcendit que hagin estat identificats.

  Els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Santa Coloma dels Mossos investiguen els fets i treballen amb la línia d’agressió sexual sense violació, a l’espera que la víctima aporti el seu testimoni, doni més detalls de l’agressió i ratifiqui la denúncia.

  (Visited 143 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari